Menu Close

(7.18) តើ “LRE” អនុវត្តចំពោះសិស្សនៅក្នុងស្ថាប័នសាធារណៈ ការដាក់​នៅ​ក្នុងមន្ទីរ​ស្នាក់នៅថែទាំ ឬសាលាមិនសាធារណៈដែរឬទេ? 

(7.18) តើ “LRE” អនុវត្តចំពោះសិស្សនៅក្នុងស្ថាប័នសាធារណៈ ការដាក់​នៅ​ក្នុងមន្ទីរ​ស្នាក់នៅថែទាំ ឬសាលាមិនសាធារណៈដែរឬទេ? 

បាទ/ចាស។​ ទោះបីជាកុមារត្រូវការទទួលបាន​សេវាកម្មនៅមជ្ឈមណ្ឌលលូតលាស់ ឬម​ន្ទី​រពេទ្យរដ្ឋ​ មន្ទីរ​ស្នាក់នៅថែទាំ​ ឬកន្លែងរៀននៅក្នុងសាលាឯកជន​ក៏​ដោយ ប៉ុន្តែ​ឱកាស​សមស្រប​សម្រាប់​ការ​ចូលរួម​នៅ​ក្នុង​​កម្មវិធី និង​សក​ម្មភាពអប់រំចំណេះដឹងទូទៅ​ ចាំបាច់​ត្រូវតែបង្កើតឡើង​។ ជាថ្មីម្ដងទៀត ការកំណត់នេះគឺផ្អែកទៅលើតម្រូវការបុគ្គលរបស់សិស្ស ដូច​ដែលបាន​សរសេរ​ជា​លាយ​លក្ខណ៍​​អក្ស​រនៅក្នុងកម្មវិធី IEP របស់គាត់។1 សាលាឆាទ័រសាធារណៈ​តម្រូវឲ្យ​ផ្តល់សេវា​ដល់សិស្សដែល​មានពិការភាព ដែ​ល​​​កំពុង​តែចូល​រៀន​ក្នុង​សាលាទាំងនោះ ក្នុងលក្ខណៈមួយ​ដូចគ្នា​ទៅ​នឹង​អ្វី​ដែលសិស្ស​ទាំងនេះ​នឹង​ទទួលបាន​នៅក្នុង​សាលារៀន​សាធារណៈ​​​ដទៃ​ទៀតដែរ។2

  1. 34 C.F.R. Sec. 300.118.[↩]
  2. 20 U.S.C. Sec. 1413(a)(5); 34 C.F.R. Sec. 300.209.[↩]