Menu Close

(8.10) ប្រសិនបើខ្ញុំមិនយល់ស្រប​នឹងការណែនាំរបស់ក្រុមការងារ​កម្មវិធី​ IEP ផ្នែកកំណ​ត់​ឲ្យឃើញ​ពិការភាព នៅ​​ក្នុងការបណ្តេញ​កូន​ខ្ញុំ​នោះទេ​ តើខ្ញុំអាចធ្វើការជំទាស់នឹងការណែនាំនោះ​បានដែរឬ​ទេ? 

(8.10) ប្រសិនបើខ្ញុំមិនយល់ស្រប​នឹងការណែនាំរបស់ក្រុមការងារ​កម្មវិធី​ IEP ផ្នែកកំណ​ត់​ឲ្យឃើញ​ពិការភាព នៅ​​ក្នុងការបណ្តេញ​កូន​ខ្ញុំ​នោះទេ​ តើខ្ញុំអាចធ្វើការជំទាស់នឹងការណែនាំនោះ​បានដែរឬ​ទេ? 

បាទ/ចាស។​ ប្រសិនបើអ្នកមិនយល់ស្របនឹងការណែនាំរបស់ក្រុមការងារទេ អ្នក​អាច​ដា​ក់​ពាក្យសុំ​នីតិវិធីត្រឹមត្រូវ​តាមផ្លូវ​ច្បាប់​ ​ដើម្បីជំទាស់​នឹង​ការ​ណែ​នាំរ​បស់​ក្រុមការងារផ្នែកកំណ​ត់​ឲ្យឃើញ​ពិការភាពនោះ​​បាន​។1 ក្នុងករណីភាគច្រើន រហូតទាល់តែនីតិវិធីត្រឹមត្រូវ​តាមផ្លូវ​ច្បា​ប់ត្រូវបាន​បញ្ចប់ ពុំនោះទេ ​កូន​​​របស់​អ្នក​ត្រូវបន្ត​ស្ថិតនៅ​ក្នុងកន្លែង​ថ្នា​ក់​រៀន​បច្ចុ​ប្បន្នរបស់គាត់ដដែល និង​បន្ត​ទទួល​សេវា​អប់រំ​​ពិសេស​ដែល​តម្រូវ​ឲ្យមាន​នៅក្នុងកម្មវិធី IEP របស់គាត់។ សូមមើល ជំពូក 6 ព័ត៌មាន​ស្តីពីនីតិវិធីត្រឹមត្រូវ​តាមផ្លូវ​ច្បាប់​​/នីតិវិធីនៃអនុលោមភាព។ 

  1. 20 U.S.C. Sec. 1415(k)(3); 34 C.F.R. Secs. 300.530 – 300.532.[↩]