Menu Close

(8.17) តើ​ការសម្តែង​ការព្រួយបារម្ភ​របស់​គ្រូបង្រៀន ឬ​បុគ្គលិក​ដទៃ​ទៀត​អំពី​អាកប្បកិរិយា​ចាំបាច់​ត្រូវ​មាន​ជា​លាយលក្ខណ៍អក្សរដែរឬទេ? 

(8.17) តើ​ការសម្តែង​ការព្រួយបារម្ភ​របស់​គ្រូបង្រៀន ឬ​បុគ្គលិក​ដទៃ​ទៀត​អំពី​អាកប្បកិរិយា​ចាំបាច់​ត្រូវ​មាន​ជា​លាយលក្ខណ៍អក្សរដែរឬទេ? 

ទេ។ គ្រូបង្រៀន ឬបុគ្គលិកផ្សេងទៀតត្រូវបង្ហាញការព្រួយបារម្ភជាក់លាក់អំពីគំរូនៃអាកប្បកិរិយារបស់កូនអ្នកដោយផ្ទាល់ទៅកាន់នាយកផ្នែកអប់រំពិសេស ឬបុគ្គលិកគ្រប់គ្រងផ្សេងទៀត។ ប៉ុន្តែការព្រួយបារម្ភទាំងនេះ មិនចាំបាច់បង្ហាញជាលាយលក្ខណ៍អក្សរទេ។1

  1. 34 C.F.R. Sec. 300.534(b)(3).[↩]